Bestuur

Mien Aarts - bestuurslid

Mien Aarts

Voorzitter

Mien heeft in 2018 de voorzittersrol overgenomen van Wim Wijlaars. Ze is bestuurslid sinds de oprichting in 1990 van Kinderopvang De Paraplu en na het samengaan van Nummereen en De Paraplu doorgegaan als bestuurslid van Stichting Kiemkracht.

Mien is geboren en getogen in Bladel.
Ze werkt als Wijkziekenverzorgster bij Buurtzorg Bladel.

“Ik vind de ontplooiing van kinderen heel belangrijk en ben blij op deze manier iets toe te kunnen voegen.”

Tieneke van der Waerden - secretaris

Tieneke van der Waerden

Secretaris

Tieneke is – sinds de oprichting – secretaris van Stichting Kiemkracht. Daarvoor vanaf 1998 bestuurslid van destijds stichting Kinderopvang de Paraplu.

Tieneke woont in Hoogeloon.
Ze is verpleegkundige en heeft diverse functies binnen de gezondheidszorg gehad. Momenteel werkt ze bij de gemeente Reusel de Mierden als consulent Loket van A tot Z.

“Ieder kind heeft kwaliteiten, maar het is niet vanzelfsprekend dat deze ook ontwikkeld kunnen worden. Daarom vind ik het belangrijk dat hiervoor zo veel mogelijk kansen gecreëerd worden. Middels stichting Kiemkracht wil ik hier uitdrukking aan geven.”

Wim van Rooij - penningmeester

Wim van Rooij

Penningmeester

Wim is sinds 2002 in beeld als penningmeester van eerst Kinderopvang de Paraplu en aansluitend Stichting Kiemkracht.

Wim woont in Lage Mierde.
Met een voorgeschiedenis als accountant is hij sinds 2006 actief als zelfstandig financieel adviseur / parttime controller. De focus ligt daarbij op de – internationale – agrarische wereld en veel van wat zich daarom heen afspeelt.

“Naast de wijde wereld waarin wij vandaag de dag veelal actief zijn, vind ik nadrukkelijk ook de nabije leefomgeving om mij heen van groot belang. De jeugd vormt daarin een onmisbare schakel voor de toekomst. Het stimuleren van (kansen voor) de jeugd is dan ook iets waaraan ik graag mee wil werken.”

Kim Goverde

Bestuurslid

Kim is sinds 2018 bestuurslid van Stichting Kiemkracht.

Kim woont in Bladel.
Ze werkt als docent lichamelijke opvoeding op het Pius X-College, daarnaast geeft ze ook sportlessen op een sport BSO in Tilburg en is ze jeugdtrainer bij badmintonclub BCBH. Kim is dus actief betrokken bij het laten bewegen van de jeugd waarbij ze plezier centraal stelt.

“De enige manier waarop je goed werk kan afleveren is door iets te doen waar je om geeft. Ik zie het als mijn plicht om de jeugd op verschillende manieren kansen te bieden zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Middels Stichting Kiemkracht wil ik hier invulling aan geven.”

Paul van der Waerden

Bestuurslid PR en social media

Paul is sinds 2018 bestuurslid van Stichting Kiemkracht.

Paul woont in Hoogeloon.
Naast zijn werk als Test engineer bij Sogeti Nederland is Paul erg actief in het Hoogeloonse verenigingsleven. Hij is vrijwilliger bij jeugdhonk D’n Trap Af en muzikant, commissielid en jeugdinstructeur bij St. Joris Showband.

“Door mijn steentje bij te dragen aan de ontplooiing van de jeugd hoop ik zelf ook nog lang jong te blijven.”