Introductie Kiemkracht Online Magazine

Kiemkracht Online Magazine bundelt jongerenactiviteiten in regio De Kempen

Kiemkracht Online Magazine, platform voor jongerenactiviteiten in regio De KempenStichting Kiemkracht introduceert ‘Kiemkracht Online Magazine’ een digitaal platform waar jongerenactiviteiten in regio de Kempen worden gepubliceerd. Het betreft een pagina op de website, artikelen in een e-mail nieuwsbrief en berichten op de Facebookpagina van Stichting Kiemkracht.

Stichting Kiemkracht zet zich sinds 2011 in voor ontplooiingsmogelijkheden van jongeren tot 25 jaar in regio de Kempen. Jaarlijks wordt hiervoor de ‘Zilveren Rank’ verkiezing gehouden, waarbij project-initiatieven worden ondersteund met geldprijzen. Personen, verenigingen, bedrijven en instanties die iets doen voor jongeren, kunnen zich via de website stichtingkiemkracht.nl aanmelden. Het stichtingsbestuur selecteert in oktober een winnaar die € 5000,- voor het betreffende project mag ontvangen. Daarnaast worden er nog enkele aanmoedigingsprijzen van 1000 euro uitgereikt.

www.stichtingkiemkracht.nl/kiemkracht-online-magazine
Met de introductie van het Kiemkracht Online Magazine (K.O.M.) wil de stichting een platform creëren waar diverse jongerenactiviteiten worden samengebracht. Jongeren en hun ouders vinden hier ideeën voor leuke, leerzame, gezonde én zorgzame activiteiten.

Publicatie van activiteiten via het Kiemkracht Online Magazine is kosteloos. Bureau Ligthart Communicatie uit Waalre vormt samen met het stichtingsbestuur de redactie en verzorgt de artikelen. Het aanleveren van informatie kan per e-mail: traffic@ligthartonline.nl, of telefonisch: 040-2231550.