25e Editie van ‘Mezzeveulespeule’ krijgt een feestelijk programma

De stichting ‘Mezzeveulespeule’ organiseert elke zomer een knallend evenement voor alle basisschool kinderen uit Bladel. Het doel is om de basisschool jeugd een geweldige laatste zomervakantieweek te kunnen bieden en daarmee misschien ’n beetje ‘klaar te kunnen stomen’ voor het in het werken in groepsverband op school, in ’n nieuwe klas.

Ieder jaar wordt een spannend programma samengesteld. Voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 staat er een driedaags programma klaar. Vanaf de eerste jaren kent Mezzeveulespeule ook een drukbezochte kleuterdag, waarvoor een dag afzonderlijk van ‘de groten’ wordt georganiseerd. De basisschoolverlaters krijgen sinds enkele jaren ook de mogelijkheid om een nachtje te blijven slapen: ‘de laatste Mvs overnachting’ .

Elk jaar wordt er een programma aangeboden binnen de kaders van een nieuw thema. De afgelopen jaren zijn al diverse thema’s gepasseerd van ‘Egypte’ tot ‘Mexico’, van de ‘onderwaterwereld’ tot de ‘Olympische Spelen’.
Wij zijn er erg trots op dat we dit jaar onze 25e editie mogen gaan starten.

De laatste jaren wordt meer-en-meer duidelijk dat het evenement enkel kan blijven bestaan, indien er genoeg vrijwilligers zijn. Heb je dus zin/tijd om te komen helpen deze of volgende zomer, of wil je door het jaar heen mee helpen voorbereiden? Stuur dan even een berichtje via de website: www.mezzeveulespeule.nl