Stichting Kiemkracht verwelkomt jonge aspirant bestuursleden

Met Kim Goverde en Paul van der Waerden heeft Stichting Kiemkracht twee enthousiaste jonge aspirant-bestuursleden gevonden. Voorzitter Wim Wijlaars en de overige bestuursleden  zijn heel blij met hun komst. “Stichting Kiemkracht richt zich op de ontplooiing van jongeren in de Kempen, dus dan is het fijn als de ideeën van jongeren ook in het bestuur vertegenwoordigd zijn”, aldus Wim Wijlaars.

Kim woont in Bladel en werkt als docent lichamelijke opvoeding op het Pius X-College, daarnaast geeft ze ook sportlessen op een sport BSO in Tilburg en is ze jeugdtrainer bij badmintonclub BCBH. Kim is dus actief betrokken bij het laten bewegen van de jeugd waarbij ze plezier centraal stelt.
‘’De enige manier waarop je goed werk kan afleveren is door iets te doen waar je om geeft. Ik zie het als mijn plicht om de jeugd op verschillende manieren kansen te bieden zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Middels stichting Kiemkracht wil ik hier invulling aan geven.’’

Paul woont in Wintelre, maar heeft zijn roots in Hoogeloon.
Naast zijn werk als Test engineer bij Sogeti Nederland is Paul erg actief in het Hoogeloonse verenigingsleven. Hij is vrijwilliger bij jeugdhonk D’n Trap Af en muzikant, commissielid en jeugdinstructeur bij St. Joris Showband.
“Door mijn steentje bij te dragen aan de ontplooiing van de jeugd hoop ik zelf ook nog lang jong te blijven.”

Kim Goverde en Paul van der Waerden - aspirant bestuursleden Stichting Kiemkracht